lørdag den 1. marts 2014

Velkommen til foråret ...


I dag, den 1. marts 2014, kan vi officielt sige pænt go'dag til foråret her i vores del af Verden ... i hvert fald iflg. kalenderen!

Og endnu en gang er det tid til at konstatere, at tiden iler afsted med raketfart. Det er næsten ikke til at følge med. MIN hjerne kan i hvert fald ikke.

For 3 (TRE!!!) måneder siden, kunne vi åbne den første låge i året 2013's julekalender, og for 2 måneder siden kunne vi byde velkommen til det nye år. Månederne passerer én efter én ... SÅDAN!

Vi har ventet på, at vinteren skulle komme på besøg, for at blive i en rum tid, men det blev blot til en ultra kort lynvisit. Vi har haft den 5. mildeste vinter i 140 år, hvilket vil sige, den mildeste vinter noget levende individ i Danmark har oplevet nogensinde.

Jeg ved ikke lige, hvad det er, der sker med tidsfornemmelsen og vinteren, der blev væk. Der findes sikkert div. teorier om både det ene og det andet, men ... kan man gøre noget ved det? Det tror jeg næppe.

Derfor: HUSK at LEVE hver eneste dag, og få det bedst mulige ud af tiden ... hvad enten vi sveder i 25°'s varme, eller sneen ligger tyk og hvid, om det er mandag, onsdag eller lørdag, sommer, efterår, vinter eller forår.

~ Nyd dagen - og foråret ...! ~ 

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.