fredag den 21. juni 2013

Udsalg ...

-50% på udvalgte varer hos Panduro Hobby for tiden ... Så jeg måtte lige et smut forbi butikken i Roskilde forleden dag, da jeg alligevel var taget en tur til storstaden.
.
.
Bl.a. har de Tilda-stof og andre lækre stoffer (50x70 cm eller metermål) til halv pris. (Fik tippet hos hende her!)
.
Og så har de de flotteste N•E•O•N perler (matte glasperler) ... Namme-nam! (De er ikke på udsalg!) Så nu skal der snart fabrikeres lidt enkle sommersmykker: Halskæder, armbånd og øreringe.
.
.
Jeg havde hørt, at Panduro forhandler min bog, Fine & farverige GAVER - du selv kan lave, så jeg spottede efter den - forgæves, troede jeg. Da jeg skulle betale, stod der nemlig et eksemplar af bogen på disken ved kassen. Den sidste bog, de havde i butikken, men ny forsyning var på vej, fik jeg at vide ...!
.
.
Jeg har stadigvæk svært ved at tro, at det er MIN bog, når jeg ser den i butikkerne, men den ER altså god nok! Og når jeg så hører, at bogen er ret populær, så bliver jeg temmelig glad i hovedet - og det er vel egentlig helt okay, er det ik'?!
.
Ha' en rar fredag ...
Sommersolhverv og årets længste dag!
.
*SMIL*
fra Lisbet
.
.
HUSK! - at følge *LLL & Co.* via Bloglovin'
Klik her:

Follow on Bloglovin

OBS! Google Friend Connector (Google Reader) bliver sat ud af funktion 1/7 2013, så hvis du fortsat vil følge *LLL & Co.*, også efter 1. juli, så er Bloglovin' en af mulighederne ...

4 kommentarer:

 1. sikke nogle lækre ting du har fået købt.. :o)

  SvarSlet
 2. Jeg kan da virkelig godt forstå at du er stolt af din bog! Det må man helt sikkert gerne være ;-)

  SvarSlet
 3. Jo Lisbet du må være rigtig,rigtig stolt af dig selv.Den ser hammer godt ud og jeg glæder mig til at se den live og "savle" lidt over den:)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 4. Jeg købte din bog igår og tror det er den første hobby-bog, hvor jeg virkelig har lyst til at lave det hele. Jeg elsker den og håber du laver mange flere i fremtiden:o)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.