torsdag den 10. januar 2013

Er du også ved at drukne

- i SPAM kommentarer?


Lige pludselig synes jeg,
det er gået HELT amok med alt det spam,
der havner her på min blog.

Og aldrig om jeg har fattet,
hvad SPAM skal gøre godt for o-v-e-r-h-o-v-e-d-e-t!!!

Jeg kan godt følge jer,
der har sat bekræftelsesfelt på kommentarsystemet,
men det er så-ååååå umådeligt irriterende!

Funkede det HVER GANG I FØRSTE HUGvar det okay,
men ofte er det svært eller helt umuligt at læse
de tal/ord man skal indtaste
[for at bevise man ikke er en robot]
og så må man prøve igen og igen... og igen!
[- med mindre man HELT opgiver at lægge en kommentar!] 

Og det vil jeg ikke udsætte mine egne blog-gæster for
- eller mig selv for den sags skyld,
og dermed gå glip af jeres herlige kommentarer!
Så hellere smutte forbi spam-siden en gang imellem
og slette alt det useriøse...

Modtager du også mange spam-kommentarer
på din blog?

~ Nyd dagen! ~
- med el. uden spam... ;-)

*SMIL*
fra Lisbet

14 kommentarer:

 1. Blev bombet tilbage til første verdenskrig i starten af december og ca 14 dage frem af spam på 2 indlæg. Til sidst omdannede jeg disse to indlæg til "kladde" og lod dem ligge i dvale til lige efter jul. Forsøgte at udgive dem igen og har siden kun modtaget et enkelt spamkommentar.
  Håber og krydser fingre, for det er da lige til at forpeste ens tilværelse - både med spam men også at skulle taste de mere eller mindre ulæselige ord og tal, for at kunne skrive en hilsen hos andre.

  En dejlig dag til dig - forhåbenlig uden spam :o)
  Kh Lise

  SvarSlet
 2. Hrj Lisbet.
  Jeg får også en del spam, men vil heller ikke udsætte min læsere for den kontrol af ord og tal man skal skrive efterfølgende, så hellere ligesom dig slette spamkommentarerne løbende. Men ja du har ret i, at det er træls.

  SvarSlet
 3. Hej Lisbet
  Det jeg har gjort det er at jeg har fjernet at anonyme kan lææge et svar og det gør bare man skal have en googlekonto, og det skader jo ingen, jeg ved der er flere bloggere der gør således...
  For ja jeg blev også lagt ned af spam...desværre...
  Ha det dejligt

  Tine :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Orv det var alligevel smart Tine. Tak for tippet! :o)

   Slet
  2. Hej Tine, Ja - det er jo en mulighed, men hvis man også gerne vil tilgodese besøgende/kommentarer, som ikke er via en Google-konto, så kan man desværre ikke bruge den. Men tak for tippet alligevel. Det kan jo være, der er andre, der kan bruge det. *Knus*

   Slet
 4. Og tak for indlægget Lisbet. Synes bestemt det er relevant at diskutere hvordan og hvorledes vi evt. kan hjælpe hinanden her i Blogville :o)

  SvarSlet
 5. jeg er bare lidt nysgerrig hvor mange spammail modtager I vil bare vide hvor meget det er ?

  min kommentar er åben for alle, men jeg modtager ca næste ingen spammail på selve bloggen ,men jeg kan se i min mail at der er mange der modtager spammail for dem får jeg i min mail .. når jeg ligger en kommentar og efterfølgene sætter hak i at jeg ønsker at få at vide om der kommer flere kommenter på det indlæg .. og på den måde får jeg også at se der kommer spam til andre ,men jeg ser det ikke som et problem dem sletter jeg bare, jeg sletter ca 500 mails i døgnet og det er ikke kun spam + jeg har spamfilter på min mail der kommer ca 100 mails ind på ... men der er vi jo så forskellig hvad der er et problem for nogle er ikke er problem for andre ... :)

  SvarSlet
 6. Jeg får ingen da jeg er en af dem der har spamkontrol på kommentarer - og har ikke planer om at lave det om, så må jeg undvære kommentarer :(((
  Men jeg har tilføjet reaktionsbokse, så jeg forhåbentlig kan få lidt respons ad den vej i stedet, fra folk der ikke gider robotbevise.

  SvarSlet
 7. Får ikke selv mange spammails, men kan som helle se at der andre der gør - fordi jeg får en mail når de indlæg jeg følger bliver spammet. Har dog fået et par stykker og i den forbindelse har jeg virkelig undret mig over, at blogger ikke har et blokeringssystem ligesom f.eks. hotmail. hvor man kan blokere bestemte afsender adresser eller opsætte kriterier som gør det sværere for underlige adresser, at kommentere indlægget..

  SvarSlet
 8. Du stillede mig spørgsmålet på et tidspkt! - og jeg valgte at man skulle bevise at man ikke er en robot. Der er sikkert et hav af muligheder for at elimenere - men denne er effektiv.

  SvarSlet
 9. jeg har også valgt alle kan skrive :) og får selv en del spam pga det det da ikke fedt meeen jeg har valgt bare at slette det da jeg sys alle har rart til at skrive en kommentar på min blog :) kan i perioder godt få over 25 spamkommentarer og det er kun på et indlæg (heldigvis )

  SvarSlet
 10. Det kan du tro...kig lige på min blog så kan du se det aller mest smagløse jeg har været udsat for angående "spam"....på godt engelsk så er jeg "pissed off"

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 11. ja modtager alt alt for meget, er så træt af det... men er tydeligt det er spam da de ter skrevet på meget gebrokken engelsk..
  det er så træls, overvejer kraftigt at sætte tjekfelt på i en periode...
  KH Micha

  SvarSlet
 12. Jeg er begyndt at få flere spammails. Alle på engelsk. Men ser det ikke som et problem. Sletter dem bare ca 1 gang om ugen, da de alle typisk ligger under gamle indlæg. Heller det end gøre det bøvlet at kommentere. Jeg har en del anonyme der svarer og det er ikke spam så dem skal der altså være plads til. Jeg droppe ofte at kommentere når jeg skal igennem en række tal og bogstaver, der ikke er til at læse...

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.