lørdag den 28. januar 2012

Hvad er trenden...

...når vi taler papirklip?
.

Er ugler stadigvæk et hit?
Og hvad med stjerner?
Fugle?
Hvad med sommerfugle? - eller blomster?
Eller... eller... eller???

Jeg har fundet lækre materialer frem i
"klippe-klistre"-værkstedet, og har arbejdet på skitser
- men er lidt i tvivl...
om det stadigvæk er de samme motiver der hitter for tiden!


Hvad hitter hos dig?


Gode idéer er mere en velkommen!


~ Nyd dagen ~


* * * * * * * * * * *
SMIL fra Lisbet
* * * * * * * * * * *

!!! HUSK LINK !!!
Hvis du har en blog, så husk at skrive adressen i din kommentar.
Det er desværre ikke altid, dit navn er linket,
og jeg vil jo mægtig gerne lægge vejen forbi din blog også!

21 kommentarer:

 1. Hejsa :)

  Personligt hos mig, holder ugle trenden STADIG :)

  Men generelt, synes jeg, når det drejer sig for den form for kreativitet, som papirklip, collager, men også dekoration, at sommerfugle, blomster og det andet du nævner, kan være lige så skønt.

  Har selv lavet en lysekrone, hvor der både indgår, ugler, sommerfugle og blomster, blonder, silkebånd og en masse andet he he.......

  Måske du har set den?

  Ellers er min blogadresse: http://kreativitetogmopper.blogspot.com/

  Mener også, at det var via, din blog jeg fandt linket til tutorialen over at lave den sjove: "Woodland chandelier" fra bloggen:
  "A Fanciful Twist"?


  Nå, men jeg er MEGET begejstret for ugler stadigvæk, har en stor samling i både stof, porcelæn, lysestager, som øreringe og halskæder samt ringe, he he......

  Selvom, "Trenden" har varet et godt stykke tid nu, så hitter den vist stadig ude i hjemme, ihvertfald hos mig :)

  Moppe hilsner Lone......

  SvarSlet
 2. Personligt har jeg aldrig helt været med på ugle trenden.Og tror da heller ikke den kan blive ved med at fortsætte. Jeg er til grise trenden - smiler - Har hørt en lille fugle synge om at det næste bliver kaniner ?? Men hvem ved ? Syntes stadig godt om blomster og fugle og det passer også fint til den årstid som vi går i møde. Men du skal følge din lyst, ellers er der ingen glæde ved at krearere det. Knus gitte

  SvarSlet
 3. Hej. Jeg er selv begyndt at tegne lidt, og har tegnet en ugle. Jeg syntes de stadig hitter. Tror også at sommerfugle er ved at hitte. Ellers må vi jo få det til det:)

  SvarSlet
 4. Jeg er stadig lidt med på uglerne lidt endnu og også dådyr...de vil da for evigt være søde. Men jeg kunne godt tænke mig at se noget mere med egern og evt svaler, har faktisk også set en masse ræve på amerikanske blogs.

  Min blog finder du her: http://orlag.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Jeg synes stadigvæk at man ser utroligt mange ting med ugler - det gælder både indenfor bolig og mode. Tror også at sommerfugle er ved at komme lidt frem og dådyr er altid velkomne! I det hele taget ser man meget med ræve, dådyr, kaniner, egern m.m. rundt omkring i øjeblikket, sådan a la "By Nord"s nordiske print. Tak for dine altid dejlige kommentarer og fortsat god weekend. Knus Anne

  SvarSlet
 6. Fugle hitter hos mig, Lisbet :-) Men jeg ved ikke helt, hvad trenden er i øjeblikket. Skønt at du laver papirklip! Jeg kommer til at tænke på H.C. Andersens papirklip, selv om det jo er en lidt anden type. Snart kan du klippe gækkebreve ...
  *Klem* og en god søndag til dig!

  SvarSlet
 7. Hej Lisbet

  Jeg har købt Nannas fine halsbånd hos "Fru Poulsen" Hund og kat på Nordre Frihavnsgade 34A i København. Mærket er "Wiggles, Wags & Whiskers", og kan sikkert ses/fås andre steder på nettet.Du kan se det på dette link http://www.frupoulsen.dk/11-halsband?p=2....
  Venlig hilsen Frk. Bogorm, som også lige kom til at købe matchende hundesnor!

  SvarSlet
 8. Jeg er til lidt af hvert, men tror nu at ugle-trenden stadig holder... Fugle er altid flotte, så du kan nok høre at der er mange muligheder og heldigvis har vi jo alle sammen forskellig smag, så bare klø på ;-D Knus og en dejlig søndag til dig ;-)

  SvarSlet
 9. Hej Lone,

  1000 tak for din lange, herlige kommentar med rigtig gode input!

  Jeg har været forbi din chandelier a'la A Fanciful Twist. Meget kreativ må jeg sige. :-)

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 10. Ligesom dig, Gitte, så er jeg heller ikke selv hoppet på ugle-manien. Netop fordi den [selvfølgelig] ikke fortsætter i én uendelighed, var jeg lidt i tvivl om, hvor vidt den stadigvæk hitter. Og det gør den åbenbart... lidt endnu.

  Har også hørt den med kaninerne... og pingviner!

  Jeg vil selvfølgelig helst lave det, jeg selv føler for, men da jeg skal leve af mine butikker, så bliver jeg jo også nødt til at vide lidt om, hvad det er kunderne vil ha'. Det nytter jo ikke, at jeg laver giraffer i lange baner, hvis det er elefanter folk er vilde med! ;-)

  *KNUS*

  SvarSlet
 11. Åh, det er så hyggeligt at tegne! :-)
  Jeg er også med på sommerfuglene... så dem kommer der nogle af fra min hånd!
  JA! - lad os starte trenden... SOMMERFUGLE! - her, der og allevegne! :-D

  SvarSlet
 12. Enig! Rådyr er altid søde!
  M.h.t. svalerne, så er det ét af mine nye/kommende designs, og skabelonen er klar!
  Den med rævene har jeg ikke set/hørt noget om endnu... men hvorfor ikke. De er jo super dejlige... ligesom egern! Jeg vil skrive dem begge på listen! :-)
  Tak for gode input! *SMIL*

  SvarSlet
 13. Ja, der er en del ugler rundt omkring... bl.a. så jeg nogle i Netto forleden dag, og de plejer at have fingeren på pulsen, synes jeg.
  Det lader til at dyr er rigtig meget "in", men... der er selvfølgelig også "back-to-the-nature"-trenden, og dér hører de jo hjemme!
  Selv tak! *KNUS*

  SvarSlet
 14. Ja, du er glad for fugle, ved jeg... specielt dem ved dit velbesøgte foderbræt! :-)
  De er også skønne, og skaber et dejligt liv og aktivitet i haven.
  H.C.Andersen var jo helt fænomenal til sine papirklip. Mine gækkebreve halter noget bagefter... ;-)
  *KNUS* og god mandag... med sol og kulde... (smuk cocktail)

  PS. LIGE NU(!) står der 9 smukke rådyr ude på marken... kan se dem her fra mit vindue! I går var der jagt på samme mark, så vi kørte straks VÆK herfra! Dejligt at se disse dyr er sluppet med skrækken!

  SvarSlet
 15. 1000 tak for linket.
  Prisen er dog noget(!) pebret (hvilket du også nævnte noget om på din blog)... så jeg tror da nok lige, jeg skal vinde i Lotto, inden jeg kan gå på hunde-halsbånd-indkøb dér! Ellers må jeg jo prøve at fabrikere et styk unika selv...! ;-)
  Hilsen fra L'erne & Co.

  SvarSlet
 16. Ja-aaah... jo-oooh... forskellig smag... tjo-ohhh...! Synes nu et sted som Blogland er extremt "ensrettet", hvor mange bare SKAL ha' det-samme-som-de-andre...! I mine øjne er det kedeligt, men det giver mig jo et fingerpraj om, hvad der er salgbart! ;-)
  *KNUS* og god mandag...!

  SvarSlet
 17. Skøn streg du har der ;)
  Hmm, den er svær den der med hvad der hitter, er jo heldigvis også individuelt, men giver dig ret I at blogland kan være ensformigt..
  Jeg er kæmpe "Pinner", nærmest afhængig, og på Pinterest er der stadigvæk en del ugler, men synes også efterhånden jeg ser meget med ræve. Derudover er jeg scrapper og der har bannere og små flag været et must efterhånden et par sæsoner.
  Jeg er selv til lidt af hvert, stjerner er skønne, skyer er også et hit hos mig.
  Er spændt på hvad du finder på, forsat god mandag ;)

  SvarSlet
 18. Glemte et link: http://dittesmigogmit.blogspot.com

  SvarSlet
 19. Ja, det er alt for dyrt - jeg fik en midlertidig "hjerneblødning" og lukkede ørerne for Nordeamandens stemme, der hviskede i mit indre øre...
  Don´t tell my mom :-)

  SvarSlet
 20. Tak, Ditte :-)

  Lader til vi er ret enige m.h.t. ensformighed i Blogland, interessante ting på Pinterest, stjerner... o.m.a.. :-)

  Tak for kommentaren! *SMIL*

  SvarSlet
 21. Stjerner kunne være et blandt mange temaer: http://designlacamara.blogspot.com/2012/02/tag-med-pa-stjernejagt-i-boligen.html

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.