tirsdag den 5. november 2013

NEON NAM NAM ...

Det begyndte med en murersnor

Det er {vist} ingen hemmelighed, at jeg har været ramt af neon-feberen i nogle år efterhånden. Til at starte med, var det "på beundrende afstand", så blev der investeret i neonfarvet murersnor til ophængning af bl.a. RETRO STJERNER... og lige så stille sneg neonfarven sig også ind i garderoben - på både bluser og tørklæder ... og i boligindretningen holdt den sit indtog, da jeg fik den skønne ELF i julegave sidste år.

Ligesom med {næsten} alt andet, bliver jeg jo nok træt af neonfarverne på et tidspunkt, men lige nu, er jeg stadig lige så forelsket i dem, som jeg var for 3-4 år siden!

Neon træer, stickers og stjerner

Da jeg deltog i et hyggeligt blogtræf for en god uges tid siden, var der gave-bytte-leg, og jeg følte mig meget, meget(!) heldig, da gaven jeg fik, indeholdt de skønneste træer med grafisk tryk, neonstikninger og neon gros grain bånd med stjerner, neonstickers og masking tape med "I LIKE IT, I love this ...". Og jeg er jo ikke blot vild med neon ... STJERNER har fascineret mig siden jeg var ganske lille, og lige dét masking tape havde jeg ikke i samlingen!

Træerne hænger nu og pynter over sofaen i stuen, i selskab med en neon pink plexiglas stjerne fra Bloomingville og en gul LiebE stjerne.

Det er Jeanett med bloggen JeansJeans, som er mesteren bag træerne, og hun fortalte, at det grafiske tryk er "kartoffel-tryk". I like! Tak, Jeanett, for den fine pakke! :-)

~ Ha' en hyggelig aften! ~

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

14 kommentarer:

 1. Jeg ELSKER også neon! Træerne er faktisk ret fine! Dem kan jeg godt forstå, du er glad for!
  Jeg elsker, at der på tøjet lige er et strejf af neon - det frisker op! Ikke mindst nu hvor vi går den mørke tid i møde, hvor de fleste folk begynder at iklæde sig mørke farver. Jeg må tilstå, at jeg har en en svaghed for fx strømpebukser og leggins i neonfarver - uha, jeg synes, det ser godt og frisk ud!

  Jeg håber, at "neon-bølgen" bliver lidt endnu :-) Så kan vi jo nyde den sammen med alle de andre neon-fans :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Neonbølgen må også meget gerne blive endnu et stykke tid for min skyld ... Men - vi kan jo altid selv fortsætte den, uanset hvad moden dikterer. ;-)

   Træerne er nemlig super fine - så enkle og effektfulde. Måske vi skulle gå i gang med kartoffeltryk? ;-)

   *SMIL* fra Lisbet

   Slet
 2. Aaaaaaaij, jeg kunne SPISE alle billederne i dette blogindlæg. Nuuuuuuij, hvor er det bare SMUKT. Er i den grad også vild med neon, men det er du vist ikke i tvivl om :)
  Kærlig hilsen Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har kopier, så spis du bare løs, Susanne ... :-D
   Jeps - du er neon freak med stort N ligesom mig!
   KH, Lisbet

   Slet
 3. Jeg har ikke helt lært at begå mig med neon endnu. Kan ikke rigtig finde ud af hvad jeg skal mene om det.... Men det har mine drenge!
  Synes også det passer bedre til dem end det gør til mig - og boligen for den sags skyld. Måske jeg bare er for traditionel og gammeldags ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan havde jeg det også i starten, Lise, og derfor nøjedes jeg med at "beundre det på afstand". Men det lokkede altså for meget til, at jeg kunne undgå det ...! Og nu er det ikke sådan, at jeg hverken bor i et neon-helvede eller går klædt i neon fra top til tå ... Bare små bitte effektfulde klatter!
   Vi må tage en neon-snak til blogtræffet. ;-)
   *SMIL* fra Lisbet

   Slet
 4. Det er da også en fantastisk fin gave. Heldige dig. Neon er SÅ skønt. Jeg er slet ikke træt af det endnu :-)
  Har meldt mig som fast læser og glæder mig til at følge dig.
  Smil fra Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette,
   Og ♥-ligt velkommen til! Herligt med nye ansigter og navne i ny og næ.
   Godt med endnu en neon-fan på holdet. :-)
   *SMIL* fra Lisbet

   Slet
 5. Skønne billeder. Jeg er også hoppet med på neonbølgen, men du har jo været det i flere år, få du har faktisk været forud for moden ;) Måske du skal være modeblogger også ;)
  Ha en dejlig onsdag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var faktisk nogle, der kom før mig med neon-farverne, d.v.s. ... HEYYY ... jeg dyrkede den jo også i 80'erne, så hvis jeg er alderspræsident her, så var jeg forud ... :-D *hihi*
   PS. Har stadigvæk et par badedragter (neon pink og neon grøn) fra engang i 80'erne, og en neon-grøn blondeskjorte fra ca. 1997 ... ;-)
   *SMIL* fra Lisbet

   Slet
  2. Jeg var præ-teenager i 80érne, men kan godt huske det var på mode ;) Men badedragter??? Bliver de ikke mørnet efter så mange år???

   Slet
 6. Jeg er også vild med neon :)
  Træerne er super fine og den lille tumling, som jeg vil driste mig til at spørge hvor du har købt henne? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Endnu en neon-fan ... Herligt, Pi Andrea :-D
   Tumlingen er en alf med navnet ELF (bonus info.: alf på engelsk ;-))
   Jeg fik ham i julegave sidste år, og ved ikke, hvor han er købt, men ... prøv at klikke på navnet ELF i blogindlægget, det linker til en webshop, der forhandler ham. :-)
   *SMIL* fra Lisbet

   Slet
 7. Nu har jeg været inde og kigge flere gange og hvor er jeg bare glad for juletræerne faldt i så god jord <3
  Det var super hyggeligt at møde dig, og er sikker på du lige præcis var den perfekte modtager til min gave.

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.