mandag den 18. november 2013

Blogtræf i Tokkerup ... Del 2 * Blogtræffet

| Del 1 | Del 2 | Del 3 | Del 4 |Så blev det lørdag den 16. november ...

Blogtræffet

Det er ingen hemmelighed, at jeg er B-menneske med STORT B, så det var lidt af en udfordring at invitere til kl. 11:00 ... Men jeg glædede mig til at få besøg, så jeg glemte næsten alt om at være morgen-doven.

Jeg havde håbet på at få klaret bare lidt af forberedelserne til frokosten fredag aften, men ting ta'r som bekendt ofte længere tid, end man regner med, så traktementet blev startet fra scratch lørdag formiddag.

Kl. 10 ankom Gitte/Rav & Krat og gav en hånd med. 20 minutter i 11 begyndte de første bloggere at dukke op, og derefter fandt de alle vej til Tokkerup én efter én.

De søde gæster havde skønne gaver med. Mere om dette i næste blogindlæg, "Del 3".
Vi lagde ud med formiddagskaffe: Gitte havde lækre, hjemmebagte boller med, samt flødeost og smør, og Frk. Anna havde sponsoreret lækker marmelade til bollerne. Manden min (som var ene hane i kurven) var i dagens anledning udnævnt til kaffe-og te-brygger.

Inden der kunne blive plads til kopper og tallerkener på bordet, måtte vi i gang med vores goodie bags: En række fantastiske sponsorer var med til at gøre dagen helt speciel via de skønne sager, de havde sendt til Tokkerup i ugerne op til blogtræffet, og det fortjener et helt kapitel for sig selv. (Læs mere i et kommende indlæg, "Del 4".)

Det begyndte at krible i fingrene på de kreative kvinder, og snart blev der fundet krea-grej frem rundt omkring på bordet. Der blev tegnet, hæklet, smashbook'et, skåret stempler af viskelæder etc. alt imens snakken gik på livet løs!

For flere af deltagerne var det deres første blogtræf, og de havde ikke på forhånd mødt de øvrige bloggere. Men ... når man er blogger og/el. kreativ, så er der altid noget at tale om, og det er sjovt at opleve, så hurtigt man finder ind til hinanden via de fælles interesser.

Alt imens der blev kreeret og snakket og hygget, iførte jeg mig atter forklædet og vendte tilbage til køkkenregionerne for at fortsætte med forberedelse af frokosten. Kyllingestykker skulle steges, ris skulle koges, osten skulle rives ... og ta'-selv-bordet skulle anrettes. Det lykkedes! (Tak for hjælpen, Mille.) J

Og så var der frokost: Mexicanske wraps med valgfrit fyld, chili/tomat-ris og tortillas med smeltet ost. 

Efter frokosten blev der trukket lod om flere sponsorgaver: Lækre hobbybøger fra Klematis og skønne tørklæder fra Maya. Og så blev der atter nørklet en masse og snakket endnu mere!

Det var nok ikke den store sult der nagede, men selvfølgelig skulle der også være noget til den søde tand - der skulle KAGE på bordet! Jeg havde pludselig fået den skøre idé, at bestille en "blogger-kage-kone" hos vores lokale Konditor-bager. (Jeg har aldrig hverken fået eller bestilt en kagemand/-kone, så blogtræffet var en oplagt lejlighed til at få rettet op på dét!)Det er utroligt så hurtigt tiden går, når man er i godt selskab, og de 6 timer fløj afsted ...! Efterårsmørket faldt på, og ved 17-tiden var festen slut.

Da jeg dagen igennem havde tilbragt lidt en del alt for meget tid i køkkenet, fik jeg ikke snakket helt så meget med mine gæster, som jeg havde håbet på, jeg fik intet kreeret selv, og jeg fik kun set et par af de krea-ting, der blev syslet med i dagens løb. Kameraet blev heller ikke brugt så flittigt ... MEN(!) Jeg havde en dejlig dag, og jeg nød i den grad at have huset fuld af kreative, glade og larmende blogger-kvinder.

Det var første gang, jeg afholdt et blogtræf, men garanteret ikke sidste - det tør jeg næsten godt love ...!

Fortsættelse følger ...


Del 1 | Del 2 | Del 3 | Del 4 |


• • • • • • • • • • •

Se flere fotos og læs beretninger fra blogtræffet på deltagernes blogs. Klik på J for at komme direkte til indlæg om træffet (én smiley for hvert blogindlæg):

Betina [Betinas Scrapperi 
Charlotte [charl8J 
Gitte [Rav & KratJ J 
Linette [Det'hyggeligtJ 
Lisbeth [Kreativt Rod - lige mig 
Lise [HalagerJ J 
Mette [Finurlige FinesserJ  
Mille [Design À la CamaraJ 
Puk [The Puk Project 
Signe [Nu stopper hestenJ 
Susanne [Mit krearum - min kreativitetJ 
(Jeg opdaterer listen løbende, når jeg bliver opmærksom på nye indlæg! Flere smileys ud for en deltager = flere blogindlæg.)

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

7 kommentarer:

 1. Ih ih, hvor det bare stråler ud af de billeder, at I har haft en fantastisk dag:-)
  Hyggeligt med et blogtræf. Jeg nyder det hver gang:-)
  ØJeg afholdt selv træf inoktober sammen med Rikke (Bemydragonfly) og vi gjorde det at hver deltager skulle medbringe en ret. Det var SÅ rart, så havde vi nemlig tid til at hygge og kreere og det var fedt:-)

  SvarSlet
 2. Ih hvor ser den mad lækker ud.. men trist at du ikke selv kunne være så meget med..

  Når jeg læser dette indlæg er jeg rigtig glad for at jeg valgte at lave en fælles buffet til blogtræffet.. men sikke en masse i skulle spise.. ;o) Boller, mexikansk og kagekone.. I har vidst ikke kunne spise aftensmad.. ;o)

  De ris lyder lækre.. hvordan laver du dem?? ;o)

  SvarSlet
 3. Kæreste Lisbet.
  Tusind tak for en skøn dag. Du havde virkelig knoklet for vores skyld, og vi følte os jo som prinsesser i dronningens slot.
  Dagen var intet mindre end perfekt. Du havde gjort det så godt <3

  Kommer du på disse kanter, står døren åben så jeg kan gøre lidt gengæld...
  Stort knus til dig.

  SvarSlet
 4. Årh hvor ser det bare hygge ud - og lyder som en skøn dag! : )

  SvarSlet
 5. Hvor er det godt at du deler dine blogtræf-indlæg op, så kan vi læse lidt af gangen og genopleve den dejlige dag. Alting var så super lækkert og gennemført, så det undre mig ikke at høre, at du har knoklet - det oplevede jeg jo også på dagen. Du skal bare vide at vi nød at blive forkælet.
  Endnu engang tak for en fantastisk dag.
  <3 Signe

  SvarSlet
 6. Har nydt hver et minut - og kan se min jakke hænger fint - vi vender snart snuden den vej igen :-D Dejligt du orkede at have så mange snaksaglige kvinder på besøg. Må ærligt indrømme, var glad for at kunne være den der slappede af - det hører til sjældenheder - så store klapsalver herfra fra dit store engagement og du tog konduktørhuen på - det kræver sin kvinde at arrangere. FLOT FLOT

  SvarSlet
 7. Kære Lisbet
  Kan kun dig for at det var en totalt gennemført og helt vidunderlig dag. Det var første gang jeg var med til sådan noget - Men hvis det står til mig - bestemt ikke sidste. Det var så dejligt at møde en masse kreative kvinder.
  Denne gang er det mig som danser en lille positiv dans for denne skønne dag.
  Kærlige hilsner Lisbeth

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.