[ Ovnbagt græskar ]
1 hokkaido græskar
Olivenolie
Groft salt
Friskkværnet peber
Hakket frisk rosmarin
Hakket frisk timian
Lidt revet citronskal (øko.)
Revet parmesan
- Skyl græskaret, skær det midt over, fjern kernerne, skær hver halvdel i ca. 1 cm tykke skiver (skrællen skal blive på), læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir
- Pensl med olivenolie
- Hak rosmarin og timian og drys det over
- Krydr med salt og peber
- Drys med revet citronskal og revet parmesan
- Sæt i forvarmet ovn, 200° i 20-30 min.
Server som tilbehør til frikadeller, bøf, burgere ... Smager skønt!
[ Græskar klar til ovnen ... ] |
Opskriften er fundet her.
Velbekomme!
*SMIL*
Ovnbagt hokkaido smager helt fantastisk! Jeg har ikke prøvet at lave det med friskhakkede krydderurter eller parmesan. Det ser rigtig lækkert ud!
SvarSletuhm lyder lækkert. det skal prøves :)
SvarSletØj, det ser lækkert ud! Det må prøves :-)
SvarSletDet ser virkelig lækkert ud!
SvarSletJeg bruger at bage hokkaido i ovnen, men udgaven med parmesan har jeg til gode at afprøve! Det vil jeg bestemt gøre næste gang. Faktisk har jeg et helt hokkaido liggende og parmesan i køleskabet :-)