fredag den 25. oktober 2013

Ovnbagt græskar [Opskrift]


[ Ovnbagt græskar ]

1 hokkaido græskar
Olivenolie
Groft salt
Friskkværnet peber
Hakket frisk rosmarin
Hakket frisk timian
Lidt revet citronskal (øko.)
Revet parmesan

  • Skyl græskaret, skær det midt over, fjern kernerne, skær hver halvdel i ca. 1 cm tykke skiver (skrællen skal blive på), læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir
  • Pensl med olivenolie
  • Hak rosmarin og timian og drys det over
  • Krydr med salt og peber
  • Drys med revet citronskal og revet parmesan
  • Sæt i forvarmet ovn, 200° i 20-30 min.

Server som tilbehør til frikadeller, bøf, burgere ... Smager skønt!

[ Græskar klar til ovnen ... ]
Opskriften er fundet her.

Velbekomme!

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

  1. Ovnbagt hokkaido smager helt fantastisk! Jeg har ikke prøvet at lave det med friskhakkede krydderurter eller parmesan. Det ser rigtig lækkert ud!

    SvarSlet
  2. uhm lyder lækkert. det skal prøves :)

    SvarSlet
  3. Øj, det ser lækkert ud! Det må prøves :-)

    SvarSlet
  4. Det ser virkelig lækkert ud!
    Jeg bruger at bage hokkaido i ovnen, men udgaven med parmesan har jeg til gode at afprøve! Det vil jeg bestemt gøre næste gang. Faktisk har jeg et helt hokkaido liggende og parmesan i køleskabet :-)

    SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.