søndag den 8. juli 2012

Hot and Spicy

- med chili fra eget drivhus!


Det er ikke så-ååå tit,
der anvendes chili i madlavningen her i huset
- men det hænder:
[Klik på navnene, så får du opskrifterne]

Alligevel har jeg en lille plante (medium hot) i drivhuset
- fordi de er så dekorative!
I går var det tid til at høste den første portion.

Har du en god idé til,
hvorledes man kan bruge dem?

~ Nyd søndagen! ~

*SMIL*
fra Lisbet

6 kommentarer:

  1. Du skal prøve at lave Penne all'arrabbiata, skøn italiensk ret med tomat, bacon, lidt grønt og chili. Det er fantastisk.
    Jeg må da vist prøve om jeg kan ha' dem på altanen.
    God sommer

    SvarSlet
  2. Nej heller ikke her bliver der lavet så meget stærk mad - men ja de er meget dekorative og har da også overvejet, om jeg skulle have et par stykker i drivhuset..
    jeg har en ven der laver en fantastisk chokoladekage med chili - har desværre ikke opskriften, men mon ikke google kan være behjælpelig ;0)
    Ha' en dejlig mandag
    KH.

    SvarSlet
  3. Tak for tippet, Pia... Det vil jeg prøve at Google mig frem til. (Spiser ikke bacon, men det kan man vel udelade. ;-))
    Du kan sagtens dyrke chili på altanen. Tror faktisk, der står indendørs/udendørs på skiltet, der sidder ved min chiliplante.
    Tak - og god sommer til dig også. :-)

    SvarSlet
  4. Ja, de er nemlig meget dekorative - og det er også derfor, jeg blev fristet til at købe den plante, jeg har. :-)
    Chokolade og chili er vist ikke noget dårligt mix - men jeg har endnu ikke prøvet det (så vidt jeg ved :-)). Må hellere prøve at Google mig frem til det (også)... Tak for tippet til dig "Gårdejerinde". :-)
    KH, Lisbet

    SvarSlet
  5. du kan lave chili jam.. karmel sauce med chili cookies med chili:) jeg har lidt opskrifter med chili på min blog:)

    SvarSlet
  6. Tak, Karina, for tippet. Har fundet din blog og kigger forbi igen en dag, hvor jeg har god til, så jeg kan tjekke dine opskrifter ud. :-)

    SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.