mandag den 5. august 2013

Milou's 1. år i Tokkerup ...


Milou, 5. August 2013
Tiden iler ... og i dag er det præcis 1 år siden, vi hentede den lille vat-tot, Milou, og tog hende med hjem til Tokkerup.
Milou, 5. August 2012
 
Første køretur på vej hjem til Tokkerup
- og første møde med lavendlerne i haven!

 
Milou og Flemming - de bedste venner
Venstre: 5/8/2012 Højre: 30/6/2013

Meget er sket, siden den skønne, lille hvalp hyggede sig mellem lavendlerne for allerførste gang i sin nye have. Lavendlerne er stadigvæk et stort hit, men nu er det til at springe over, når der leges ...!

De første måneder med den lille frække hvalp i huset var mildt sagt "noget af en mundfuld", og vi var ganske enkelt ved at gi' op flere gange.

Heldigvis holdt vi distancen, for i dag er Milou en udvokset hund på 14 mdr., skøn, dejlig og meget kærlig og kælen - og smuk. Stadigvæk fræk og fuld af livsglæde. Stadigvæk er der enkelte ting, der lige skal "rettes til", men vi er sikre på, hun nok skal lære det - for hun er jo også en klog lille én.

Milou er selvfølgelig jordens dejligste hund! Hun har indtaget pladsen som husets Prinsesse 100%, og vi ville ikke undvære hende for noget i Verden ...!

Milou har sin egen blog, {Milou MiDi}, hvor der lejlighedsvis kommer et nyt blogindlæg, og er du lige så glad for hunde, som vi er her i huset, så du mere end velkommen til at følge med.

Bonus info.: Når jeg fotograferer Milou, er det her-og-nu-snap-shots, som ikke er opstillet. Jeg har stort set altid kameraet lige ved hånden, og ind imellem (når jeg er hurtig) lykkes det at fange nogle herlige situationer og dejlige fotos af vores lille skønhed!

~ Nyd dagen! ~

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

9 kommentarer:

 1. Hun er vel nok dejlig, Lisbet - og heldig at være havnet hos jer. *Klem* og god sommerdag til både to- og firebenede i Tokkerup.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Madame G ... ♥ Ja, hun har det godt her hos os, og sådan skal det jo være! Og tak og i lige måde - en dejlig sommerdag til dig/jer også i Nordsjælland. *KNUS*

   Slet
 2. tillykke med det første år sammen med Milou! I er alle 3 heldige at have hinanden ♥♥
  Smil til dig, Liv

  SvarSlet
 3. Tillykke med Milou.
  Får så lige en god gang dårlig samvittighed, for vi plejer at fejre kattenes fødselsdag med kagemand (i form af en kat), men har helt glemt det i år?????????
  Nu har vi ellers fejret kattenes fødselsdag i mere end 10 år og så glemmer jeg det i år???? Jamen helt ærligt. Forlader straks computeren for at give kattene godbider og bage kage ;D

  SvarSlet
 4. Stort tilykke med ankomstdagen ;O)
  Milou er altså bare noget af det mest nuttede, og mit yndlingsbillede er klart det af Milou og Flemming der sidder og kigger på hinanden :O)
  God dag.

  SvarSlet
 5. Tillykke med den lille bandit;0))

  SvarSlet
 6. Tillykke med Milou - hun er da bare skøn ;0) Knus Anne

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.