.
Du skal bruge:
[til 10 stk.]
[til 10 stk.]
.
1/2 aubergine
10 tynde skiver parmesanost
10 tynde skiver (el. revet) rød cheddarost
10 tynde skiver frisk tomat
10 blade frisk basilikum
2 æg
rasp
olivenolie
friskkærnet peber, groft salt
.
Sådan gør du:
.
Skær auberginen i tynde skiver (ca. 2 mm).
Tag en skive og læg fyldet på lagvis:
parmesamost, tomatskive, basilikumblad, cheddarost.
Læg en skive aubergine ovenpå
og vend "sandwichen" først i sammenpisket æg
derefter i rasp på begge sider.
.
Steg auberginerne gyldne og sprøde i olivenolie på panden,
ved ikke alt for høj varme (panering brænder let på).
Krydr med friskkværnet peber og en lille smule(!) groft salt.
ved ikke alt for høj varme (panering brænder let på).
Krydr med friskkværnet peber og en lille smule(!) groft salt.
.
Spises som snack, som tilbehør til kød
eller {endnu bedre} i stedet for kød med div. tilbehør.
.
Retten er stærkt inpireret af Annemad.
.
Velbekomme!
.
~ God Kr. Himmelfartsdag ~
.
*SMIL*
fra Lisbet
Mums det lyder lækkert..
SvarSletTak for opskriften..
Ha´en dejlig Kristi Flyvedag.
Knus Susi
Uhmmm. Jeg bliver helt sulten:-)
SvarSletJeg er vild med auberginer...
Kram Hanne
Det ser vel nok lækkert ud, Lisbet! Tak for opskriften - den skal prøves!
SvarSlet*Klem* og en dejlig dag til dig!
Uhhhm, de skal prøves !
SvarSlet