torsdag den 17. maj 2012

Sprøde auberginer med fyld... Uhmmm!

.
Du skal bruge:
[til 10 stk.]
.
1/2 aubergine
10 tynde skiver parmesanost
10 tynde skiver (el. revet) rød cheddarost
10 tynde skiver frisk tomat
10 blade frisk basilikum
2 æg
rasp
olivenolie
friskkærnet peber, groft salt
.
Sådan gør du:
.
Skær auberginen i tynde skiver (ca. 2 mm).
Tag en skive og læg fyldet på lagvis:
parmesamost, tomatskive, basilikumblad, cheddarost.
Læg en skive aubergine ovenpå
og vend "sandwichen" først i sammenpisket æg
derefter i rasp på begge sider.
.
Steg auberginerne gyldne og sprøde i olivenolie på panden,
ved ikke alt for høj varme (panering brænder let på).
Krydr med friskkværnet peber og en lille smule(!) groft salt.
.
Spises som snack, som tilbehør til kød
eller {endnu bedre} i stedet for kød med div. tilbehør.
.
Retten er stærkt inpireret af Annemad.
.
Velbekomme!
.
~ God Kr. Himmelfartsdag ~
.
*SMIL*
fra Lisbet

4 kommentarer:

  1. Susi Rydahl Sørensen17. maj 2012 kl. 14.50

    Mums det lyder lækkert..
    Tak for opskriften..

    Ha´en dejlig Kristi Flyvedag.

    Knus Susi

    SvarSlet
  2. Skarnetydenoglupinen17. maj 2012 kl. 22.48

    Uhmmm. Jeg bliver helt sulten:-)

    Jeg er vild med auberginer...

    Kram Hanne

    SvarSlet
  3. Det ser vel nok lækkert ud, Lisbet! Tak for opskriften - den skal prøves!
    *Klem* og en dejlig dag til dig!

    SvarSlet
  4. www.mixbiks.blogspot.com23. november 2012 kl. 22.52

    Uhhhm, de skal prøves !

    SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.