tag:blogger.com,1999:blog-3221551371494085145.post6010021512647544037..comments2023-10-14T17:06:40.014+02:00Comments on *LLL og Co.*: Ingen fare for forvekslingLisbet / *LLL og Co.*http://www.blogger.com/profile/08896849292945159796noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3221551371494085145.post-67525971012716799532012-12-26T21:47:11.473+01:002012-12-26T21:47:11.473+01:00Hej Lisbet - lidt forsinket at kommentere men det ...Hej Lisbet - lidt forsinket at kommentere men det sker der jo ikke noget ved :-) Så er vi måske alle en smule klogere næste år :-) :-) <br /><br />Jeg tror Dorthe har fat i den lange ende; JEG bagte også småkagerne sidste år - perfekt resultat. I år ligner de dine :-) :-) (men som du siger smager de skønt!! Og jeg var virkelig i tvivl skal - eller ikke-skal.Jeg var sikker på det fint gik med skal - men er ret sikker på dét er årsagen til "grimheden" <br /><br />Alligevel vil jeg nu gå ud i skabet og hente et par stykker. Og nyde dem. Og huske næste år :-) :-) Glædelig jul...Anne-Mettehttp://gallerilarsen.blogspot.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3221551371494085145.post-42815517154105997212012-12-17T21:28:00.073+01:002012-12-17T21:28:00.073+01:00Hejsa
Jeg har også lige lagt dejen til ovenståend...Hejsa <br />Jeg har også lige lagt dejen til ovenstående brunkager fra Mette Blomsterberg ... Jeg smuttede ikke mandlerne som jeg kan se at du heller ikke havde gjort (det står der nemlig ikke noget om i opskriften)... Efter jeg var færdig med dejen kom jeg i tvivl om mandlerne og fandt udsendelsen på nettet ... Og ganske rigtigt, mandlerne skulle være smuttede - hun sagde endda, at hvis man brugte mandlerne med skal på, ville det måske smuldre fra hinanden ...<br />Måske er det der er sket for dig ... (Det vil nok også ske for mig i morgen, når mine skal bages ...<br />Kh Dorthe - PigekammeretPigekammerethttps://www.blogger.com/profile/10578003668731843645noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3221551371494085145.post-64027882078226103542012-12-17T18:53:08.466+01:002012-12-17T18:53:08.466+01:00Jeg har prøvet noget lignende med honningkager. Mi...Jeg har prøvet noget lignende med honningkager. Min dej så grangiveligt ud som det du har kasseret. Eneste forskel er at mine honningkager absolut ikke var værd at sætte tænderne i.<br />Skidt med udsenenet, det vigtigste er alligevel smagen :-)<br /><br />Kh. Anne-Mette/Hverdag på ÆblelundenAnne-Mettehttps://www.blogger.com/profile/06925673227711103776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3221551371494085145.post-18676333552575379392012-12-17T18:16:57.656+01:002012-12-17T18:16:57.656+01:00Jeg lavede dej til brunkager igår, de har nu stået...Jeg lavede dej til brunkager igår, de har nu stået på køl i et døgn og når bette pigen er puttet skal der gang i bagningen. Jeg bruger altid opskriften fra Kransekageuset. Knus HeidiMig og Mayahttps://www.blogger.com/profile/07381322036740555689noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3221551371494085145.post-81547500223737105732012-12-17T18:16:31.866+01:002012-12-17T18:16:31.866+01:00Jeg har lavet de første vanillekranse, siden jeg v...Jeg har lavet de første vanillekranse, siden jeg var barn. Troede man kunne komme dejen i en dertil indrettet plastpose og sprøjte den fint ud ligesom flødeskum. Det kan man så ikke. Posen revnede, også selv om jeg brugte dobbelt. De blev så grimme, at ingen kan beskylde mig for at have opfundet hjulet - eller noget andet rundt!<br />Men de smagte godt. Desuden var halvdelen af den "negerudgavn" og resten meget blege. Tror der er noget galt med min ovn?<br />Nu har jeg fået en kødhakker, der har en dims til vanillekranse... så den må jeg prøve. God aften:-) Og de ser nu altså fine, rustikke og meget autentiske ud, dine kager!Frk.Bogormhttps://www.blogger.com/profile/06594875470367200830noreply@blogger.com