tirsdag den 25. februar 2014

Give Away: Overflødighedshorn ...




Denne pakke indeholdende et overflødighedshorn af lækkerier til smashbooking, scrapbooking, fremstilling af kort, collager og ATC'er etc. kan blive din!

I denne omgang foregår det på min Instagram profil @LLLogCo.

Hvis du ikke er på Instagram, eller du bare eje en pakke blandet smash-guf her og nu, så læg vejen forbi min webshop LiLuLa, hvor der er sat 5 lign. og mindst lige så lækre pakker til salg. Du kan selvfølgelig også læse mere om pakkerne, og hvad de indeholder, i webshoppen.

~ Nyd dagen! ~

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

mandag den 24. februar 2014

En ny dag, en ny uge ...


Ønsker dig en dejlig én af slagsen!

JOY-postkort fra Søstrene Grene i en lækker neon-farve, pimpet med grafik i app'en A Beautiful Mess på iPhone.

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

lørdag den 22. februar 2014

God weekend ...


Ønsker jer alle en rigtig dejlig weekend - i farver efter eget valg!

Husk! - at I også kan følge mig på Instagram, hvor jeg poster fotos fra min farverige del af verden flere gange dagligt:
#LLLogCo @LLLogCo

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

mandag den 17. februar 2014

Mellem vinter og vår


I skrivende stund blæser det godt og grundigt udenfor mine vinduer, skyerne suser afsted med en voldsom fart, og sol og blå himmel titter frem nogle sekunder, hver gang en sky er drevet forbi.

Det er ikke meget hvid vinter, vi har haft i år, og nu fornemmes forårets komme allerede. Det er ind imellem en pudsig verden vi lever i, og ikke engang vejret er sådan helt til at regne med ...!

Okay - jeg er sådan set ligeglad med vejret, jeg konstaterer bare! Modsat mange andre, har jeg det nemlig helt fint med vinter og mørke, som indbyder til indendørs sysler og hygge. Men forår og sol er bestemt også dejligt - altså lige bort set fra når støv og spindelvæv pludselig fanges af en solstråle, og får samvittigheden til at blegne.

Selv de fine vintage emaljebrocher på billedet, måtte ha' en kærlig omgang med støvekluden, inden de blev fotograferet for lidt siden.

Måske man skulle overveje en omgang forårsrengøring i år? - altså når det bliver RIGTIGT forår ...! ;-)

~ Nyd dagen! ~

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

fredag den 14. februar 2014

Happy Valentines Day


Ikke ét ondt ord om Valentines Day herfra ...!

Synes kun det er hyggeligt med disse traditioner - uanset hvor og hvorledes de er opstået og importeret fra - så længe de er af positiv karakter. Og dét må man jo sige, "kærlighedens dag" er.

Det er ikke en dag vi dyrker her i huset, tværtimod - fristes jeg næsten til at sige. Manden min skal nemlig holde herrefrokost med vennerne, og jeg har fået lov til at stå i køkkenet og opvarte dem. Det er der sgutte meget "Happy Valentine" over ... ;-)

~ Glædelig Valentins Dag! ~

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

onsdag den 12. februar 2014

Shoppe-tip: Promarkers på tilbud ...


- kan lige nu købes i Bilka - både i de fysiske butikker, og i webshoppen (Februar 2014).

Hurra for Bilka - og ikke mindst Instagram, hvor jeg fik tippet om tilbuddet på de skønne Promarkers ...!

Indrømmet: Det bliver ikke til så meget blogging p.t.. Jeg har ganske enkelt for mange bolde i luften, og jeg føler mig mentalt stresset, og blodet pumper lidt rigeligt hurtigt, synes jeg ...! Luksus-problem vil mange nok mene, da "boldene" mest er af den kreative art ... men stress er nu en gang stress - det er ikke årsagen, men virkningen, der tæller ...!

~ Nyd dagen - og pas på jer selv derude! ~

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

mandag den 10. februar 2014

BirdieBird i webshoppen


Mangler du lidt farve på væggen, er du til små og lidt anderledes "kunstværker", og holder du af fugle, man ikke helt kan artsbestemme, så må BirdieBird & Co. helt klart være svaret(!), da de opfylder alle tre krav!

Læg vejen forbi www.lilula.dk/billeder, og se, om der er en af fuglene, du har lyst til at adoptere!

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

onsdag den 5. februar 2014

Så kom man da lige i avisen ...

[ Foto: Rita Vestergaard ]
Da jeg var på vores lokale julemarked i Lejre i december måned 2013, blev jeg kontaktet af en journalist, som spurgte, om de måtte lave en artikel om mig og mine kreative sysler.

I mandags fik jeg så besøg af journalisten Rita Vestergaard og fotografen Thomas Olsen, og det er der kommet en artikel ud af i dagens udgave af Dagbladet Roskilde.


[ Foto: Thomas Olsen ]
I skrivende stund har jeg endnu ikke læst hele artiklen, men blot set den smagsprøve, der ligger frit tilgængelig på deres websiteSmagsprøven indeholder en billedserie med 10 fotos. 

Ud over fotoet af mig ved mit arbejdsbord, er der også et par billeder af Milou, som fulgte med i det hele. 

Endvidere er der fotos af diverse tableauer og ting og sager, som journalisten fotograferede, efter fotografen var gået. Hun knipsede løs med kameraet, og var næsten ikke til at stoppe igen, da hun hele tiden blev inspireret og fik øje på noget nyt som skulle foreviges. Det var rigtig herligt og en rigtig god oplevelse!

Jeg kan se, at cowboyskjorten absolut ikke gør noget godt for mit ellers så smækre korpus ... ehmmm(!) - men den er dæleme rar at svømme i ... skjorten altså! Og så skal jeg i øvrigt også til at gå og gå og gå igen, når det bliver forår! HELT SIKKERT!

Nu vil jeg pile op i Dagli' Brugsen og hente papirudgaven af Dagbladet Roskilde!

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin